Greek versionEnglish version
School of English LOGO

Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ.

School of English LOGO

Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ.

School of English slide 0
School of English slide 1
School of English slide 2
School of English slide 3
School of English slide 4
School of English slide 5
School of English slide 6
School of English slide 7
School of English slide 8
School of English slide 0
School of English slide 1
School of English slide 2
School of English slide 3
School of English slide 4
School of English slide 5
School of English slide 6
School of English slide 7
School of English slide 8

Ανακοινώσεις Τμήματος

Ανακοινώσεις Τμήματος

Ημ/νία: 27/6/2024  Από: Γραμματεία Τμήματος
Τίτλος: Ορκωμοσία Σεπτεμβρίου 2024

Η ορκωμοσία θα γίνει την 4η Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Τελετών του κτιρίου Διοίκησης. Όλοι οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να βρίσκεστε στην αίθουσα τελετών από τις 11:30 π.μ.

Οι φοιτητές/τριες που περιμένετε να ορκιστείτε πρέπει να κάνετε τη σχετική αίτηση για έλεγχο ορκωμοσίας στη διεύθυνση students.auth.gr από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου όπου και  θα πρέπει να επισυνάψετε Υ.Δ. από ΚΕΠ ή μέσω του gov.gr καταστροφής της ακαδημαϊκής ταυτότητας (βρείτε εδώ την ΥΔ) και την αίτηση για ορκωμοσία (βρείτε εδώ) συμπληρωμένη, με μικρά γράμματα, και υπογεγραμμένη στην οποία θα πρέπει να:

Οι φοιτητές/τριες των οποίων ο έλεγχος ορκωμοσίας έχει ολοκληρωθεί υποχρεούστε να περάσετε από τη Γραμματεία - την επόμενη μέρα από την έγκριση της αίτησής σας (ώρες εξυπηρέτησης θυρίδας ΜΟΝΟ 12:00 - 13:00) - για την επικύρωση της βαθμολογίας σας. Σε περίπτωση που οι ίδιοι αδυνατείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως μπορείτε να στείλετε κάποιον οικείο σας με επικυρωμένη εξουσιοδότηση και τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Σε περίπτωση που διαμένετε στις πανεπιστημιακές εστίες να φέρετε βεβαίωση διαγραφής από την αρμόδια ΦΕΘ-ΑΠΘ.
  2. Όσοι επιθυμείτε την έκδοση του πτυχίου σας σε μεμβράνη πρέπει να καταβάλετε στην Τράπεζα Πειραιώς 32,00 EYΡΩ (Αριθμός Λογαριασμού 5272 041780 361/ ΙΒΑΝ GR 8701722720005272041780361) και να φέρετε την απόδειξη στη Γραμματεία του Τμήματος. Μετά την ορκωμοσία σας, μπορείτε να καταθέσετε και ηλεκτρονικά την αίτηση για μεμβράνη, πληρώνοντας το παράβολο μέσω της καινούριας εφαρμογής του πανεπιστημίου για ηλεκτρονική πληρωμή.

 Οι φοιτητές/τριες που θα ορκιστείτε θα πρέπει να μην έχετε εκκρεμότητες με τις βιβλιοθήκες του Α.Π.Θ.

 Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία της αίτησης:

  1. Εάν οι προϋποθέσεις σας στο σύστημα δεν είναι πράσινες δεν θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε την αίτησή σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα παρακολουθείτε καθημερινά την καρτέλα σας ώστε μόλις πρασινίσουν να κάνετε την οριστική υποβολή.

Προσοχή: Η προθεσμία 14 Ιουλίου αφορά αποκλειστικά την υποβολή αίτησης σας και ΟΧΙ τη διεκπεραίωση ελέγχου της καρτέλας σας από τη Γραμματεία.

Για θέματα που αφορούν στη σταδιοδρομία σας (μεταπτυχιακές σπουδές, υποτροφίες, εκδηλώσεις, τεχνικές αναζήτησης εργασίας),μπορείτε να επισκεφθείτε και να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ.


Για να διατηρήσετε τον ιδρυματικό σας λογαριασμό μετά την αποφοίτησή σας, παρακαλούμε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://it.auth.gr/service/alumniweb/



 Από τη Γραμματεία



Επιστροφή στις ανακοινώσεις