Greek versionEnglish version
School of English LOGO

Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ.

School of English LOGO

Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας
και Φιλολογίας Α.Π.Θ.

School of English slide 0
School of English slide 1
School of English slide 2
School of English slide 3
School of English slide 4
School of English slide 5
School of English slide 6
School of English slide 7
School of English slide 8
School of English slide 0
School of English slide 1
School of English slide 2
School of English slide 3
School of English slide 4
School of English slide 5
School of English slide 6
School of English slide 7
School of English slide 8

Ανακοινώσεις Τμήματος

Ανακοινώσεις Τμήματος

Ημ/νία: 23/4/2026  Από: Γραφείο Σπουδών
Τίτλος: Εθελοντική αιμοδοσία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στις 11-05-2026

Αξιότιμες/αξιότιμοι κυρίες/κύριοι,

με τη σύμφωνη γνώμη της Πρυτανείας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επικείμενη Εθελοντική Αιμοδοσία, την οποία διοργανώνει το ΑΠΘ,  και να σας παρακαλέσουμε παράλληλα να προωθήσετε τη σχετική πληροφόρηση στους χώρους στους οποίους εργάζεσθε και των οποίων έχετε την εποπτεία.

Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλετε καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στο ιδιαίτερα σημαντικό αυτό θέμα.   

Το αίμα είναι πολύτιμο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο. Αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης και δείκτη καλλιέργειας πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, τόσο στον χώρο του ΑΠΘ όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί

τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2026

από τις 09:00 έως τις 13:00 

στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή»

Παράλληλα όσες /όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να δώσουν αιμοπετάλια.

Η αιμοδοσία ή η λήψη αιμοπεταλίων θα διεξαχθεί με προγραμματισμένα ραντεβού, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Οι υποψήφιοι αιμοδότες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2310996709 (κα Πουλχερία Πιτιά) από τις 9:00 έως τις 13:00.

Όσοι/όσες επιθυμούν να αιμοδοτήσουν παρακαλούνται να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα.

Δεν απαιτείται να είναι νηστικοί!

Προσβλέπουμε στην ανταπόκρισή σας σε αυτό το κάλεσμα, διότι με τον τρόπο αυτό γίνεσθε πολύτιμος αρωγός αυτής της σημαντικής προσπάθειας.    

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας

Γεώργιος Δημητριάδης

Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής

Επιστροφή στις ανακοινώσεις